Łapki
Logo Psie Sztuczki
Strona Główna Warto Wiedzieć Sztuczki Sporty Psy Zdjęcia Rasy Forum Linki Profil
Autor Wiadomosc
wikusia

Sztuczki: 0
08-07-09 13:05
Planuję za tydzień owczarka niemieckiego długowłosego.
Prosze o pomoc z wybraniem imienia!!!
Piszcie to będzie najprawdopodobniej suczka ale jeśli zabraknie w miocie (bo hodowca mnie o tym poinforował) będzie piesek więc piszcie dla obu płci. Z góry dzięki za pomoc ;]
Reklama

Sztuczki: 0
Ada
Offline Administratorzy

Sztuczki: 19
09-07-09 15:13
Ojej, Przecież jest tyle psich imion. Trudno tak strzelać. Na pewno, skoro ma to być owczarek niemiecki, imię nie powinno zdrobnieniem, aby odzwierciedlić dostonjość psiaka. Mi się podoba imię psa Justyny: Tajfun.
Justyna
Offline Przyjaciele

Sztuczki: 27
09-07-09 21:25
A dziekuje bardzo!!! Imie fakt trafione!!! I to pod względem charkterku- nie znam psa do którego imie by tak pasowało jak do Tajfuna;o)
Jednak ja nie polecam tak dawac psu na imie- chyba, że chcesz ADHDowca, pracocholika, i psa z niesporzyta energią.
Mąz mi do tej pory wypomina dlaczego nie daliśmy mu na imie ciapek??? To może byłby bardziej ciapkowaty;o)
olciaxd

Sztuczki: 3
10-07-09 20:28
mam nadziee że Ci sie sspodobają: Badi, Berni, Bruder, Marwi, Dżeki, Majk, Dolar, Daga, Koda ,Emi ,Marko, Elpi, Riko, Wiki, Luna ,Nero ,Kordi ,Jura ,Sali ,Duma , Aidi, Szarik, Kleo, Lora, to wszystkie napisz jakie imie wybierzesz.
aleksandra2811

Sztuczki: 24
17-08-09 22:19
Ja PROPONUJE Astra dla suczki a dla chłopaka Roki
jikan

Sztuczki: 5
17-09-09 19:19
ja mam spaczenie na punkcie indiańskich imion przez zaprzyjaźnioną hodowlę psów pierwotnych ....'szaman''apacz''kai' dla chłopaka i 'anuka' 'szinta' ' naji' 'miaah' 'szira' 'kaina' 'sheina' :)

Daj znaki jak już onek będzie:)'
Pozdrawiamy
anitaipikus

Sztuczki: 1
17-09-09 19:39
JA dałam na imie Nala i tez mam owczarka niem długowłosego:) ale tez mi sie podoba Dla suni Vittani, Katherina, Anysha, Kelly A dla psiaka: Rex, Roni, Goffik (czyt.Gufik):) daj znac które wybierzesz:)
anitaipikus

Sztuczki: 1
17-09-09 19:52
aha dla psa jest jeszcze Sheep (czyt.Szep) Romeo, suczka Madison
Ania

Sztuczki: 4
10-02-10 13:35

Pies Bono Suczka shrakira ( czytaj szakira )

© 2009 www.psiesztuczki.pl | O nas i kontakt | BenefitPartner.net