| Autor | Wiadomosc |
|---|---|
|
Lilly
Offline Sztuczki: 2 Posty: 28 |
08-08-09 20:12
Czy wasze psy brały udział w zawodach Agility? Moja Abi jest jeszcze za mała i nie umie dużo sztuczek.P.S.Mam pytanie (do Justyny albo Ady bo one znają się najbardziej) czy żeby pies wziął udział w zawodach Agility musi mieć rodowód? Bo moja Abi nie ma...!!!
|
|
Reklama
Offline Sztuczki: 0 Posty: 0 |
|
|
Ada
Offline Administratorzy Sztuczki: 19 Posty: 296 |
09-08-09 11:39
My nie bierzemy udziału w Agility, ponieważ nie bardzo mamy gdzie trenować.Jeśli chodzi o Twoje pytanie o rodowód, to, z tego, co wiem, żeby startować w zawodach oficjalnych pies nie musi mieć rodowodu, ale właściciel/ przewodnik musi być członkiem Związku Kynologicznego (=opłacać składki). Psi rodowód jest potrzebny do startu w Mistrzostwach Świata w Agility. Ponadto jest sporo zawodów nieoficjalnych, w których nie jest potrzebne członkostwo w Związku, ani rodowód. |
|
Lilly
09-08-09 13:57
Dzięki najbardziej pasowały by mi zawody nie oficjalneBo nie jestem członkiem związku kynologicznego |
|
Lilly
09-08-09 13:58
Ja mam świetne miejsce do treningu
|
|
Merenwen
Offline Sztuczki: 1 Posty: 20 |
04-07-10 21:11
A ktoś się może orientuje, gdzie szukać informacji o zawodach nieoficjalnych? Kiedy się zgłaszać, jak, do kogo? |
|
Ada
Offline Administratorzy Sztuczki: 19 Posty: 296 |
25-07-10 21:48
Najlepiej poszukać w swojej okolicy toru agility i potrenować. Tam na pewno będą ludzie, którzy wiedzą co i gdzie się dzieje w tej dziedzinie. Na forach o agility też pewnie będą jakieś informacje na ten temat. |
|
|