Łapki
Logo Psie Sztuczki
Strona Główna Warto Wiedzieć Sztuczki Sporty Psy Zdjęcia Rasy Forum Linki Profil
Autor Wiadomosc
Lilly

Sztuczki: 2
09-08-09 14:07
Opowiedzcie mi na pytania.
1.Jak ma na imię wasz pies?
2.Jakiej rasy jest wasz pies?
3.Ile lat/miesięcy ma wasz pies?
4.Co lubi wasz pies?
5.Jakie sztuczki umie wasz pies?
Moje odpowiedzi:
1.Mój pies ma na imię Abi.
2.Jest rasy west highland white terrier.
3.Ma 2 miesiące.
4.Lubi psie chrupki i spacery.
5.Narazie umie tylko siad i leżeć bo wczoraj zaczęłam ją uczyć.
Reklama

Sztuczki: 0
Ada
Offline Administratorzy

Sztuczki: 19
10-08-09 17:55
1. Merfis
2. Owczarek australijski
3. 2,5 roku
4. Wszystko co można zjeść, błotko i kałuże
5. Jego umiejętności opisane są tutaj Co umieją Wasze psy.
Alicantino

Sztuczki: 1
11-08-09 12:42
1.Negro
2.Cane Corso Italiano
3.9 miesiecy
4.Piszczaca Pilke i Opone
5.Siad,Lezec,Chdzeie ze smycza i bez smyczy przy nodze przchodzenie do mnie i do nogi.lezec i siedziec z odleglosci a od tego tygodnia wolam go i jak leci rozpedzony do mnie komenda lezec i w polowie drogi do mnie kladzie sie :D sam juz nie wiem co jeszcze go moge nauczyc
Ada
Offline Administratorzy

Sztuczki: 19
11-08-09 18:57
Widziałam Wasze zdjęcia. Negro jest piękny. Robi wrażenie, ale i budzi dystans.
olciaxd

Sztuczki: 3
13-08-09 18:02
1.Fifik
2.Mieszaniec pekińczyka
3.7 miesiecy
4.Kałuże, długie spacery
5.siad, leżeć, czołgaj sie, turlaj sie, poproś, pa pa, piątka, łapa, ukłon, daj głos, na bok,do nogi, stój, zamykanie drzwi , wchodzenie i wychodzenie z auta,skok przez przeszkody, chodzenie do tyłu , stanie na dwóch łapach, chodzenie na tylnich łapach,bieg przy rowerze, skok przez kolano, zostań, ósemka, slalom miedzy nogami , rock, roll,step hiszpański, zdechł pies, w chowanego.Fifik umie 27 sztuczek ale nie wszstkie pamiętam.
aleksandra2811

Sztuczki: 24
17-08-09 22:33
1. Kropka
2. Kundelek
3. 3 lata
4. Lubi wskakiwać mi na kolana i być głaskana, lubi też długie spacery
5 Jej umiejętność są wypisane w temacie Co umieją Wasze psy

1. Reks
2. Mieszaniec
3. 12 lat
4. Lubi leżenie, głaskanie i jedzenie
5. Reks niewiele potrafi bo nie lubi się uczyć umie tylko siad i poproś
aleksandra2811

Sztuczki: 24
17-08-09 22:37
Ada widziałam zdjęcia twojego psa jest śliczny
Ania

Sztuczki: 4
02-02-10 15:22

1. Bono

2. Kundelek

3.Ma siedem miesięcy.

4.Zabawy.

5.Siad, leżeć, aport, poproś, zostań, chodź, zostaw, szukaj, łapa, cofaj( trochę), hop. I chyba tyle;P Dodatkowo uczę go dog dancing :)

Ania

Sztuczki: 4
02-02-10 15:23

I umie jeszcze rock i roll ;)

Karina123

02-02-11 21:49

1.Chanella                                                                                                                                                                                            2.Pudel Miniaturowy.                                                                                                                                                                                3.Ma 7  lat.                                                                                                                                                                                           4.Glaskanie                                                                                                                                                                                       5.Siad,podaj łapę ,popros,skok na dwóch łapach.                                                                                                                                                                                

Monster

18-07-11 18:04

1. Emma

2.Cockerspaniel

3. 3,5 lat

4. Woda, mienso, spazery, pilke, koty, tulanie,  jazdy rowerowe, ludzie ... i wszystko zo nie boli

5. siad, waruj, podaj lape (rozróżnia prawom i lewom), hop, zostw, aport, "down" (lezec plasko), "penk" (lezec na boku), siedziec miedzy nogami, "do nogi", "Circle", skok przez rece, slalom przez nogi, stawanie na tylnich nogach

© 2009 www.psiesztuczki.pl | O nas i kontakt | BenefitPartner.net