| Autor | Wiadomosc |
|---|---|
|
aneri
Offline Sztuczki: 0 Posty: 6 |
27-11-09 16:42
Co myśli "psiarskie towarzystwo" o psich minach, które można napotkać nie tylko w parkach, ale nawet, o zgrozo, na chodniku. Dziś widziałam taką sytuację w mieście, kiedy pupil załatwiał się na środku chodnika. Właściciel nie zareagował na zwróconą uwagę, wręcz obrzucił mnie obraźliwym tekstem. |
|
Reklama
Offline Sztuczki: 0 Posty: 0 |
|
|
Justyna
Offline Przyjaciele Sztuczki: 27 Posty: 378 |
28-11-09 12:52
Co myslimy? No cóż są ludzie i taborety!!!! Niektórzy wogle nie powinni miec psa, ani zadnego innego zwierzaka. Odpowiedzialność polega min na sprzataniu po psie. Pozatym u nas w kraju ni8esety spora część ludzi uważa, że pies-do pilnowania, na podwórko do budy, jak sie go nie złamie(patrz wleje) to sie nie nauczy itp. Ludzie nie maja pojecia o podstawowych rzeczach!!!!! Niestety- POLSKA.100lat przed weglem!!!!
Co do sprzatania. ja sprzatam po swoim psie- zawsze gdy mam gdzie ,,prezent" wyrzucic. Więc tu niesety tez żyjemy w Polsce gdzie często kubły to żadkość- nie wspominajac o kubłach na psie odchody, Niesety. Ale Tajfun w życiu nie załatwoi sie na chodniku- jest nauczony, że tylko na trawce |
|
Ada
Offline Administratorzy Sztuczki: 19 Posty: 353 |
29-11-09 18:43
Jaustyna, Jak najbardziej TAK. Psie kupy na chodniku to dla mnie totaly brak kultury. No ale o czym tu mówić, skoro ludziom czesto daleko jest do śmietnika, gdy mają pustą butelkę do wyrzucenia, a co dopiero, gdy mają się fatygować z kupą! |
|
Justyna
Offline Przyjaciele Sztuczki: 27 Posty: 378 |
11-12-09 10:16
druga sprawa to, że śmietników poprostu nie ma. Czasem wogle- a co dopiuero mówić o tych na odchody |
|
|