| Autor | Wiadomosc |
|---|---|
|
psiara7
Offline Sztuczki: 0 Posty: 5 |
14-04-10 12:18
Masz problem z psem? Pomoże Ci trener Cesar Millan! Jest agresywny lub wręcz przeciwnie, przeraźliwie boi się wszystkiego? Nie toleruje nie tylko Twoich gości, ale atakuje też inne psy w trakcie spacerów? Wspólne wyjścia, które miały być przyjemnością stają się koszmarem? Miałaś wspaniałego psa, który po kupieniu kolejnego ulubieńca zmienił się nie do poznania? Zastanawiasz się ile jeszcze wytrzymasz i …czy nie lepiej po prostu go oddać. Jeśli te pytania pojawiają się w Twojej głowie, coraz częściej koniecznie oglądaj w najbliższy piątek o 21.00 nową serię „Zaklinacz psów” na kanale NGC. Będziesz mieć okazję, zasięgnąć rady u sławnego trenera psów Cesara Millana, który powszechnie uważany jest za CUDOTWÓRCĘ w swojej dziedzinie! |
|
Reklama
Offline Sztuczki: 0 Posty: 0 |
|
|
justatgk
Offline Sztuczki: 2 Posty: 15 |
29-12-10 20:51
co mam zrobic???? mam psa labradora 5 mies. i zalatwia sie w domu... |
|
matiz20009
Offline Sztuczki: 0 Posty: 4 |
05-01-11 18:15
Do jakiejś pokrywy tekturowej nasyp piachu i gdy zauważysz że twój pies zaczyna się załatwiać to szybko go przenieś na piasek . Pies powinien się zaczynać przyzwyczajać do piachu i z czasem gdy nie będzie już tektury z piachem wyprowadzaj go na dwór . Mi to pomogło :) Po kilku dniach pies zacznie siadać przy drzwiach pokazując że chce mu się siusiu :) |
|
|